OGC:n lauantai alkoi murheellisesti

Kissojen pelistä puuttui täysin eilinen räväkkyys

4.2.2017 klo 8.45 Pallokissat 04 - EPS Espoo, 0-2

Oulu Arina areena

Pelissä: Lilja, Vilma K, Oona, Milka, Aada, Mona, Henni, Hilma, Jenny, Emma, Anna ja Iita sekä Ylyn apurit Venla, Linnea ja Milla

Videot tulossa

Lauantai-aamu alkoi kissojen osalta murheellisesti. Ennen aamun ottelua turnauksessa kaikki oli vielä kissojen omissa tassuissa. Voitolla Espoon tytöistä meillä olisi mahdollisuus taistella mitaleista.

Peli oli kuitenkin karua katsottavaa. Kaikki eiliset hyvät asiat jäivät illalla Edenin aaltoihin. Taistelevasta kissalaumasta oli tullut yhdessä yössä hampaattomia ja kynnettömiä pikkukisuja.

Espoo sen sijaan tuli peliin valmiina ja otti aggressivisella prässillä meidän puolustuslinjasta tilan pois. Pelin avaaminen jäi puolustuksen jalkoihin eikä keskikenttä saanut yhtään palloja. Vikaa oli sekä avauksissa että pallottoman pelaajan aktiivisuudessa...

Avaamisen vaikeus korostui 16 peliminuutilla. Maalivahtina aloittaneella Liljalla ja Milkalla ei yhteispeli onnistunut ja huolimattomasta purkupallosta EPS pääsi rankaisemaan maalin edestä.

Peli jatkui maalin jälkeen samanlaisena. Kissojen onnistumiset jätettiin (valitettavasti ja toivottavasti) seuraavaan peliin ja EPS pyöritti peliä kissojen päädyssä. Maaliin vaihdettu Emma joutuikin kaivamaan pallon selkänsä takaa 25 peliminuutilla vähän liian helposti.

Loppukiriäkään ei saatu aikaiseksi - murheellinen peli kaiken kaikkiaan. Loppupalaverissa olisi ollut EPSin viiri tarjolla tällä kertaa melko helpolla. Sille ei kuitenkaan löytynyt ottajia ja viiri jäi valkun taskuun odottamaan parempia suorituksia. Niitä luulisi löytyvän aika helposti kunhan vaan teroitetaan kynnet...

 

Posted in Nollaneljä.