Päävalmentaja Ojalan ja Pallokissojen tiet eroavat

Pallokissat ja Naisten Liigan vastuuvalmentaja Ollipekka Ojala ovat purkaneet kaksivuotisen sopimuksen Ojalan aloitteesta.

Pallokissat ja Naisten Liigan vastuuvalmentaja Ollipekka Ojala ovat purkaneet kaksivuotisen sopimuksen Ojalan aloitteesta.  Opo Ojala on valmentanut Pallokissoja kolmatta kautta ja saavuttanut Pallokissoille pronssia kaudella 2014 ja viime kaudella sijoitus oli neljäs.  Lauantaina kärsityn tappion myötä Pallokissat menetti käytännössä mahdollisuuden mitaliin. Sijoitus on tällä hetkellä neljäs.

Seuran pj Kirsimarja Pyykönen ja Valmennuspäällikkö Pekka Niskanen ovat etsineet liigatason valmentajaa Suomesta ja myös ulkomainen vaihtoehto on ollut keskusteluissa.  ”Tällä hetkellä sopimuksesta neuvotellaan.  Toivottavasti voimme julkaista uuden valmentajan mahdollisemman nopeasti ”, toteaa seuran puheenjohtaja Pyykönen.

Ollipekka Ojalan mietteet sopimuksen päättämisestä:” Nämä vuodet tässä seurassa ovat tehneet minusta valmentajan. Olen ikuisesti kiitollinen siitä, miten minua on kohdeltu ja  kehitetty valmentajana.  Vaikka emme tällä kaudella mitaleille ylläkään niin koen, että olen pystynyt olemaan yksi tekijä siinä, että olemme näiden vuosien aikana nousseet lähelle aivan Suomen terävintä kärkeä. Nyt on kuitenkin aika siirtyä toisenlaiseen ympäristöön ja haastettava itsensä taas enemmän, jotta kehittyminen jatkuu. Toisaalta koen, että tällä erää olen antanut tälle seuralle ja pelaajille kaiken itsestäni ja nyt on jonkun muun vuoro tarjota pelaajille ja joukkueelle se seuraava askel kohti Naisten Liigan kirkkaimpia sijoja.  Kuopio on aina henkinen kotini ja Pallokissat rakas seura.

Lause ”kissankynnet jättää jäljen sydämeen” kertonee kaiken mahdollisen ja tuo ajatus on mukana käsivarressani koko loppuelämäni.  Ylpeänä voin kertoa, että olen saanut valmentaa Pallokissoja.
Jonkun loppu on aina uuden alku. Toistaiseksi viimeinen kotiotteluni Pallokissoissa on tulevana lauantaina kun saamme vastaamme Suomen Mestaruuden jo varmistaneen PK-35 Vantaan. Tulkaa paikalle kannustamaan Pallokissat voittoon!”

Lisätietoja pj Kirsimarja Pyykönen

Posted in Seurauutinen.