Oppia harjoituspelistä

Nollakolmoset taas selvästi parempia harjoituspelissä.

11.12.2016 Pallokissat 04 - Pallokissat 03, 2-8
Kuopio kuplahalli

Pelissä: Oona, Milka, Jasmin, Mona, Henni, Hilma, Jenny, Elli, Emma Ro, Emma Ry, Anna ja Iita

Sunnuntain harjoituspelissä nollakolmoset olivat taas selvästi parempia. Meille ottelu oli kuitenkin hyvää valmistautumista TalviRonaltiinaan ja pitkään harjoituksissa painotettu alakerran kierrättäminen helpoilla syötöillä sujui välillä hyvin. Toki nollakolmoset antoivat meille tähän myös vähän siimaa.

Ottelu alkoi normaaliin tapaan hermostuneesti eikä syötöillä päästy keskikenttää pidemmälle. Edelleen pelaajien etäisyydet pallollisena ovat liian lyhyet ja pallottomana taas liian pitkät. Puolustuslinja topparien johdolla kuitenkin piti nollakolmoset suurimmilta osin pois vaarallisilta maalipaikoilta.

Nollakolmoset käyttivät kuitenkin vähäisetkin maalipaikat varmasti. Meidän ilonaihe hyökkäyspäässä oli muutama nopea ja ennakkoluuloton haastaminen joista yhdestä tuomittiin epäsuora vapaapotku maalivahdille palauttamisen vuoksi. Siitä syntyneestä tilanteesta Oona lopulta sai sijoitettua pallon maaliin. Toinen maali tuli sitten nollakolmosten puolustuksen ja maalivahdin omalla avustuksella.

 

Posted in Nollaneljä.