Pallokissojen PERHEFUTIS

Perhefutis on hyvässä vauhdissa! Vielä löytyy paikkoja muutamalle innokkaalle.

HUOM! Perhefutis kokoontuu torstaina 31.5. poikkeuksellisesti Kuopion keskuskentän vanhalla tekonurmella (Kaartokatu 6, 70620 Kuopio) klo 17.-17.45. Tekonurmi sijaitsee aivan Savon Sanomat Areenan välittömässä läheisyydessä Kuplahallin takana. Kaikki perhefutislaiset ovat lämpimästi tervetulleita seuraamaan veloituksetta Pallokissojen edustusjoukkueen ottelua Pallokissat-ONS Savon Sanomat Areenalle klo 18.30 alkaen.

*************

Kenelle: Pallokissojen järjestämä Perhefutis on tarkoitettu kaikille 2-5 vuotiaille lapsille, tytöille ja pojille, yhdessä huoltajan kanssa. Mukana oleva aikuinen voi olla lapsen äiti tai isä, kummitäti tai -setä, mummo tai ukki tai joku muu läheinen.

Milloin: Kerran viikossa Lippumäen tekonurmikentällä klo 18-18.45. Ensimmäinen kokoontuminen 17.5.2018. Kesäkauden kokoontumiset 17.5.- 14.6. ja 9.8.-27.9.

Hinta: 100 €/lapsi, seuraavat sisarukset 80 €, aikuisista ei erillistä maksua.

Hintaan sisältyy: Ohjattu liikunnallinen tuokio, jokaiselle lapselle oma pallo, vakuutus ja palloliiton lisenssi (HUOM! aikuiset eivät ole vakuutettuja)

Ohjelma: Jokaiselle kerralle oma teema, monipuolisten leikkien ja harjoitteiden kautta jalkapallon opettelua yhdessä mukana olevan vanhemman/läheisen kanssa, pelituokioita ja pallon kanssa ilottelua.

Ilmoittautumiset tästä linkistä:
https://goo.gl/81XwNP

Lasku lähetetään lomakkeessa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.

Lämpimästi tervetuloa mukaan iloiseen ja leppoisaan koko perhettä liikuttavaan jalkapallokerhoon!

Lisätietoja saa naisten edustusjoukkueen joukkueenjohtajalta
Pauliina Korhonen
050 361 1470
pauliina.korhonen37@gmail.com