Valmennusryhmät

"Ilman hyvää tasapainoa ja koordinaatiota et voi hallita palloa, syöttää, laukoa, tai kuljettaa laadukkaasti. Rytmiikka ja ketteryys tuovat jalkapalloon sen luovuuden. Kun reaktiokyky paranee olemme aina askeleen edellä muita...

Tehoryhmän (C14 - C15) harjoittelu keskittyy enimmäkseen pelipaikkakohtaiseen harjoitteluun sekä pelaajien reagointikyvyn ja havannoinnin parantamiseen pelitilanteissa.

Kissaryhmä (D12-D13)) keskittyy pienpelien kautta viemään opittuja taitoja peleihin. Ryhmien tavoitteena on henkilökohtaisten taito- ja taitavuusominaisuuksien kehittäminen.

Skilliryhmä (E10-E11) , jonka päätavoitteet ovat tasapaino-, ketteryys-, koordinaatio-, rytmiikka-,reaktiokykyominaisuuksien sekä henkilökohtaisten pallollisten taitojen parantaminen.

Teho:
-vahvistetaan kaikkia taitavuusominaisuuksia
-päästä hienomotoriikkavaiheesta automaatioon
-perustaitoharjoitteita apuna käyttäen siirrytään monipuolisiin pelipaikkakohtaisiin harjoitteisiin

Kissaryhmä
-vahvistetaan kaikkia taitavuusominaisuuksia
-päästä karkeamotoriikasta hienomotoriikkavaiheeseen
-tekniikkaharjoittelusta, perustaitoharjoittelua painottaen tutustuttaen tytöt pelitaitoharjoitteluun

- pelaajat opettelevat harjoituspäiväkirjan käyttöä

Skilli:
-pääpainopistealueena: tasapaino, ketteryys, koordinaatio, rytmiikka ja
reaktiokyky
-vakiinnuttaa korkea taso karkeamotoriikkaan, saada esimakua
hienomotoriikkaharjoitteista
-tekniikkaa painottaen perustaitoharjoitteisiin

Erikoisryhmien valmentajat vastaavat eri-ikäisten kehittyneimpien pelaajien syventävästä harjoittelusta. Tämä antaa pelaajille mahdollisuuden kehittää ominaisuuksiaan lisäharjoittelun kautta.  Lisäksi valmentajat seuraavat näitä pelaajia heidän omissa harjoitus- ja pelitapahtumissa ja antavat heille suorituksista palautetta. Valmentajat noudattavat seuran valmennuslinjaa ja yhteisiä pelisääntöjä tapahtumissa.

Joukkueiden oma sekä erikoisryhmän valmentaja valitsevat yhdessä pelaajat ryhmiin. Valinnoissa otetaan erityisesti huomioon liikunnallisuus, taitavuus (jalkapallo), motivoituneisuus, potentiaalisuus jalkapalloilijana sekä harjoitusaktiivisuus.

Palloliitolta on tullut talenttivalmennuksesta ohjeistus, että seuran ikäluokkien kehittyneimmille ja potentiaalisimmille pelaajille järjestetään yksilötaitoja kehittäviä harjoitteita joukkueharjoitusten lisäksi. Tätä ohjetta pyrimme noudattamaan myös Pallokissoissa.

Skilliryhmä (E10 - E11 tytöt)
Kissaryhmä (E11 - C14 tytöt)
Tehoryhmä (C15 - B16 tytöt)

Skillivalmentaja

Kari Pakkanen
050 5170041
karij.pakkanen@luukku.com

Kissavalmentaja

Jukka Salo
040 7043964
jksalo@dnainternet.net

Tehovalmentaja

Risto Taanio