E11-tytöt hurjana Kurkimäessä

Nollakasi-kissat hurjalla pelipäällä D12-piirisarjan peleissä Kurkimäessä

11.8.2019 klo 13.00 FC Hertta/08 - Pallokissat, 0-10

Kurkimäki, Kurkimäen nurmikenttä

Pelissä: Alisa, Vilma, Peppi, Saaga, Helmi, Lotta, Jessica, Janiela, Martta ja Kerttu

Nollakasien viikonloppu jatkui vuotta vanhempien D12-piirisarjalla Kuopion parhaalla nurmikentällä Kurkimäessä. Kissojen päivän teema oli yksinkertainen, riiston jälkeen helppo syöttö ja sen jälkeen tilanteesta nopeasti pois hyökkäykseen. Tätä lähdettiin toteuttamaan päivän ensimmäistä vastustajaa, D12-sarjan toista "alaikäistä", Joensuun FC Herttaa vastaan.

Herttalaiset olivat pelanneet vähän aikaisemmin jo yhden ottelun ja joutuivat nyt heti kättelyssä kissojen vyörytyksen ja syöttömyllyn uhreiksi. Joensuulaisten jalka jäi kissojen taakse lähes joka tilanteessa ja Helmi saikin riiston jälkeen aloittaa kissojen maalijuhlat jo neljännellä peliminuutilla.

Juhlat jatkuivat Lotan omalla ratkaisulla 4-1 -ylivoimahyökkäyksessä, Alisan kuljetuksella päädystä maalille sekä Alisan toisella maalilla, mikä syntyi Lotan pudotuksesta. Näin tauolle mentiin kissojen vakuuttavassa 4-0 johdossa.

Toista puoliaikaa katseltiin viitisen minuuttia ennen kahta nopeaa maalia. Ensin kissat pelasivat nopean kulman, minkä jälkitilanteesta Jessica taikoi pallon maaliin ja heti perään Helmi nautiskeli Alisan läpisyötöstä. Maali-iloittelu jatkui vielä Jessican kolmella ja Helmin yhdellä osumalla ja niin kissat saivat juhlia suurinumeroista 10-0 voittoa.

Teema toteutui ensimmäisessä pelissä melko hienosti mitä tosin auttoi vastustajan jo ennakkoon väsyneet jalat. Teeman lisäksi valmennus oli jälleen kerran ylpeä puolustuspelistä Saagan vartioiman maalin edessä. Nollapeli on aina hyvä tulos vastustajan yhdestä ylärimasta huolimatta.

11.8.2019 klo 15.00 KuKi/Tiikerit - Pallokissat, 0-5

Kurkimäki, Kurkimäen nurmikenttä

Pelissä: Alisa, Vilma, Peppi, Saaga, Helmi, Lotta, Jessica, Janiela, Martta ja Kerttu

Päivän toisessa ottelussa kissoja vastaan asettui syyskierroksen uusi tuttavuus, Kurkimäen Kisan Tiikerit. Tiikerit olivat saaneet huilata muutaman tunnin, kun taas kissoilla oli edellisestä pelistä vain vajaan tunnin lepoaika. Sekin käytettiin tietysti nurmikentästä nauttien...

Ottelua ennen painotettiin päivän teemaa, ja toivottiin, että helpon syötön jälkeen pitäisi päästä tarvittaessa yhdellä pitkällä syötöllä kentän painottomalle puolelle. Teeman toteutusta vaikeutti kuitenkin edellisestä pelistä jalkoihin tippuneet betonipainot, ja ottelu olikin välillä aika väkinäistä puurtamista.

Kissat Kurkimäessä

Ottelu sai kuitenkin salama-alun, kun Alisa pääsi Saagan ja Jessican esityöstä siirtämään kissat johtoon ottelun kolmannella peliminuutilla. Tämän jälkeen molempien joukkueiden pelissä oli liikaa yrittämistä ja helppoja syöttövirheitä. Helpottavan 2-0 johtomaalin teki lopulta Janiela Helmin upeasta läpisyötöstä.

Tauolla vielä yritettiin saada pitkillä syötöillä vastustaja liikkumaan, mutta valitettavasti ohje ei mennyt ihan perille kentälle asti. Kissojen rutiini ja hyvä puolustusasenne piti kuitenkin vastustajan pois maalipaikoilta ja lopulta nähtiin vielä pari hienoa maaliakin.

Kissojen 3-0 osuma oli seurausta neljästä helposta syötöstä, joiden päätteeksi Alisa sai rauhassa laukaista pallon kymmenestä metristä maaliin. Saaga taisteli 4-0 maalin ja lopuksi vielä Jessica Martan seinäsyötöstä 5-0 -loppulukemat.

Päivä oli kissoille hieno niin tuloksellisesti kuin pelillisestikin. Varsinkin ensimmäinen ottelu FC Herttaa vastaan oli suorastaan kissojen dominointia pelin jokaisella osa-alueella. Teemaa saatiin toteutettua "melko hyvin" ja sen lisäksi tehtyä paljon maaleja unohtamatta tietenkään omassa päässä pysynyttä nollaa - UPEAA, KISSAT!

Posted in Nollakahdeksan, Otteluraportti.