Pallokissoja U16-tyttöjen maajoukkueleirille

Pallokissoihin Klubi-36:sta siirtynyt laitapuolustaja Saara Ruotsalainen on valittu alle 16-vuotiaiden (2002) tyttöjen maajoukkueleirille 15.–18.1.2018. Viime syksynä ensimmäiset maaottelunsa pelannut ikäluokka leireili viimeksi joulukuun alussa ja tammikuun leiri on myös tärkeä osa valmistautumista kohti kevään UEFA Development –turnausta ja edelleen syksyllä alkavia EM-karsintoja. Saara on ollut mukana kaikissa 2002-syntyneiden tyttöjen maajoukkuetapahtumissa.

Mimmiliigassa uransa aloittanut Pallokissojen toppari Emmi Hänninen on maajoukkueleirityksen varasijoilla, joista joukkuetta täydennetään tarvittaessa.

Onnittelut Saaralle ja Emmille! Uutinen Palloliiton sivuilla:
https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/u16-tytot-leirille-eerikkilaan-tammikuun-puolivalissa

Posted in Seurauutinen.